Η Εταιρία μας

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

+30 2231034842
+30 2231034801
+30 6977304835

Περιγραφή Εταιρίας

Η εταιρία Κ. Γ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ φέρει το διακριτικό τίτλο «TECHNICAL» και δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου.

Η TECHNICAL ανήκει στον κ. Κων. Χριστοδούλου, ο οποίος είναι ενεργός συνεχιστής μιας οικογενειακής παράδοσης που ξεκίνησε από το Γεώργιο Χριστοδούλου το 1971 και συνεχίζει ανελλιπώς να προσφέρει για 50 περίπου χρόνια τις υπηρεσίες της. Τη δεκαετία του 1980, η εταιρία επεκτάθηκε στο χώρο των κατασκευών κουφωμάτων αλουμινίου. Από το 1988 έως το 2000 πατέρας και γιος, ο Γεώργιος και ο Κων. Χριστοδούλου συνεργάστηκαν άριστα, συνδυάζοντας αρμονικά και παραγωγικά την παράδοση με την πρωτοπορία. Από το 2000, η TECHNICAL δραστηριοποιείται αποκλειστικά στις κατασκευές αλουμινίου υπό τη γενική διεύθυνση του κ. Κων. Χριστοδούλου.

Η δυναμική επιχείρηση είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου και έχει καταφέρει με εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης να εδραιωθεί στην τοπική και περιφερειακή αγορά κουφωμάτων μέσα από την κατασκευή προηγμένων συστημάτων αλουμινίου για απλές και σύνθετες αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Η TECHNICAL έχει αναπτύξει μια αξιοσέβαστη εμπειρία και φήμη που προέκυψε μέσα από την καθημερινή ενασχόληση με την κατασκευή και εγκατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου, αλλά και από τη θετική συνεργασία τόσο με προμηθευτές όσο και συνεργάτες.

TECHNICAL

Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες

Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο το πλήθος των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών που εχουμε κατασκευάσει και τοποθετήσει σε όλη την Στερεά Ελλάδα, αποτελούν εγγύηση για τις υψηλές υπηρεσίες που παρέχουμε και για το ονομά μας.

Η TECHNICAL κατασκευάζει συστήματα ανοιγόμενα, θερμοηχομονωτικά συρόμενα-επάλληλα, συρόμενα-ανακλινόμενα και με επένδυση ξύλου στο εσωτερικό, συστήματα για κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, πτυσσόμενες πόρτες, αίθρια (πισίνες, γυμναστήρια, εμπορικά κέντρα, σχολεία). Παρέχει μεγάλη ποικιλία συστημάτων αλουμινίου τόσο συμβατικών όσο και θερμοδιακοπτόμενων, έτσι ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να απολαμβάνει την καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής. Τα θερμοδιακοπτόμενα συστήματα αλουμινίου καλύπτουν κάθε απαίτηση θερμομόνωσης και διαθέτουν δυνατότητα διχρωμίας εσωτερικά και εξωτερικά.

Η εταιρία κατασκευάζει επίσης συμβατικά συστήματα αλουμινίου συρόμενα και ανοιγόμενα, ώστε να είναι κατάλληλα για κάθε κτίριο και να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη. Κατασκευάζονται επίσης πόρτες κυρίας εισόδου και βοηθητικές από αλουμίνιο.

Τα κουφώματα που κατασκευάζει η TECHNICAL καλύπτουν ουσιαστικά ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες κατασκευαστικές ανάγκες. Απεριόριστες επιλογές χρήσεων, άριστη εφαρμογή και συναρμολόγηση, θερμοηχομόνωση, λειτουργικοί μηχανισμοί για λύσεις που επιβιώνουν στο χρόνο, άμεση εξυπηρέτηση, εμπρόθεσμη παράδοση υπηρεσίες και μετά την πώληση και σαφείς οδηγίες προστασίας και συντήρησης των κουφωμάτων, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρίας.

Σε ιδιόκτητο χώρο στη Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας (οδός 2 τετράγωνο 8), όπου λειτουργούν η Βασική Έκθεση (Show Room), ο χώρος παραγωγής και ο χώρος παρουσιάσεων και συναντήσεων με τους υποψήφιους συνεργάτες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την ποιότητα των προϊόντων, την παραγωγική αρτιότητα των εγκαταστάσεων και την επαγγελματική συνέπεια των ανθρώπων της TECHNICAL.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρία Κ. Γ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ φέρει το διακριτικό τίτλο «TECHNICAL» και δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου.

Η TECHNICAL ανήκει στον κ. Κων. Χριστοδούλου, ο οποίος είναι ενεργός συνεχιστής μιας οικογενειακής παράδοσης που ξεκίνησε από το Γεώργιο Χριστοδούλου το 1971 και συνεχίζει ανελλιπώς να προσφέρει τις υπηρεσίες της μέχρι σήμερα.